AcasăDiverseUnde este clipboard pe telefon

Unde este clipboard pe telefon

Publicat pe

Unde este clipboard pe telefon

Introducere

Exista o multime de tehnologii si dispozitive pe care le folosim in fiecare zi si, uneori, este usor sa uiti cum functioneaza unul dintre ele sau chiar unde gasesti optiunile pe care le ofera. Una dintre aceste tehnologii pe care le folosim in prezent este telefonul mobil si, cu toate ca le folosim in fiecare zi, multi dintre noi nu cunosc toate optiunile pe care le are. Una dintre aceste optiuni este clipboard-ul, despre care multi nu stiu unde se afla pe telefon.

Ce este clipboard-ul?

Clipboard-ul este un loc temporar pe telefon unde se pot copia sau taia informatii. Acestea pot fi de orice fel, de la o poza la un text, si sunt stocate pe clipboard pana cand sunt folosite. Acest lucru face ca procesul de copiere si taiare sa fie foarte usor, deoarece informatiile care au fost stocate anterior nu trebuie sa fie reintrate, ci pot fi simplemente preluate de pe clipboard.

Unde gasesti clipboard pe telefon?

In functie de tipul de telefon pe care il detineti, clipboard-ul poate fi accesat din mai multe locuri. In cazul unui telefon Android, puteti gasi clipboard-ul sub Optiuni, in meniul principal. Aceasta se afla in partea de jos a ecranului. Daca dati click pe optiunea Clipboard, veti fi dusi in fereastra Clipboard, unde veti vedea toate informatiile pe care le-ati copiat sau taiat si le puteti lipi oriunde doriti.

Cum poti folosi clipboard-ul?

Cele mai citite articole

Unul dintre cele mai comune moduri in care poti folosi clipboard-ul este pentru a copia si lipi informatii. Acest lucru este foarte simplu de facut. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati informatia pe care doriti sa o copiati si sa selectati optiunea Copia din meniul contextual. Aceasta va copia informatia pe clipboard, unde va ramane pana cand veti selecta aceasta optiune. Apoi, in locul unde doriti sa lipiti informatia, puteti selecta optiunea Lipire din meniul contextual, iar informatia de pe clipboard va fi lipita in locul dorit.

Alte optiuni pentru clipboard

In afara de optiunea de a copia si lipi informatii, puteti folosi clipboard-ul si pentru alte functii. De exemplu, puteti folosi clipboard-ul pentru a sterge informatiile care sunt prezente in el. Pentru a face acest lucru, puteti selecta optiunea Sterge din meniul contextual. Aceasta optiune va sterge informatiile de pe clipboard si le va inlocui cu un continut gol. De asemenea, puteti folosi clipboard-ul pentru a salva informatii pe care le copiati in el, astfel incat sa le puteti accesa mai tarziu. Acestea sunt doar cateva dintre optiunile pe care le ofera clipboard-ul.

Concluzie

In concluzie, clipboard-ul este o optiune utila pe telefon, care permite sa se copieze, taie si lipesc informatii, precum si sa se salveze pentru a fi accesate mai tarziu. Puteti gasi clipboard-ul Android sub meniul principal Optiuni. De asemenea, puteti folosi clipboard-ul pentru a sterge informatiile stocate in el si pentru a salva informatii pe care le copiati in el. Acestea sunt doar cateva din optiunile pe care le ofera clipboard-ul pe telefon.

Cele mai citite articole

Ultimele Articole

Accesorii stilate pentru o femeie elegantă

În lumea modei, accesorizarea reprezintă o artă subtilă, prin care o femeie își poate...

3 idei inedite de mărturii de nuntă

Planificarea unei nunți poate fi o provocare, mai ales când vine vorba de găsirea...

Coduri pentru gta v

Introducere la Coduri in GTA V Grand Theft Auto V (GTA V) este unul dintre...

7 dotări pe care trebuie să le ai în vedere atunci când închiriezi o cameră de hotel

Când îți planifici o călătorie, fie că este vorba de vacanță sau de afaceri,...

Articole Asemanatoare

Accesorii stilate pentru o femeie elegantă

În lumea modei, accesorizarea reprezintă o artă subtilă, prin care o femeie își poate...

3 idei inedite de mărturii de nuntă

Planificarea unei nunți poate fi o provocare, mai ales când vine vorba de găsirea...

Coduri pentru gta v

Introducere la Coduri in GTA V Grand Theft Auto V (GTA V) este unul dintre...