AcasăTehnologieLinii gastronomice calitative pentru bucătării comerciale

Linii gastronomice calitative pentru bucătării comerciale

Publicat pe

Pe pagina web a firmei TC Romania Crown Cool poți găsi echipamente HoReCa ce fac componența din cele mai uzuale linii de gătit profesionale.

Pe site-ul de prezentare al companiei – tcromania.com, în categoria mare de “Linii de gătit profesionale” produsele se împart în 3 grupe principale:

– linia de gătit profesională 600;

– linia de gătit profesională 700;

– linia de gătit profesională 900.

Se pot comanda de aici echipamente modulare ce fac parte din liniile RM Snack 600, RM 700 și REDFOX 900.

Ele se pot sorta foarte simplu, folosind instrumentele online din secțiunea respectivă, după denumire și dimensiunile exprimate în milimetri (înălțime, adâncime, lățime).

Linia de gătit din seria 600 include o întreagă gamă de echipamente pentru prelucrarea alimentelor: echipamente bain marie electrice sau pe gaz, grătare cu rocă vulcanică pe gaz, grătare electrice sau pe gaz, mașini de gătit cu arzătoare sau cu plite, mașini de gătit electrice cu plite și cuptoare electrice, friteuze, cuptoare cu convecție pentru GN 1/1, mașini de fiert paste electrice, mese de lucru pe banc neutre sau calde, suporturi deschise fără ușă sau suporturi închise, spălătoare cu robinet pe banc, încălzitoare cu lampă ceramică pentru cartofi prăjiți etc.

Cele mai citite articole

Linia de gătit din seria 700 include: mașini de gătit electrice cu plite rotunde, mașini de gătit cu arzătoare, mașini de gătit pe gaz sau electrice cu arzătoare sau plite pe suport, elemente neutre de banc, elemente neutre pe suport, grătare pe gaz cu suprafață netedă sau striată, friteuze electrice simple sau duble, mașini de fiert paste electrice, suporturi deschise simple sau duble.

Linia de gătit din seria 900 include: mașini de fiert paste electrice, mașini de fiert paste cu 2 bazine, mașini de gătit cu plite rotunde sau pătrate, mașini de gătit cu arzătoare cu sau fără cuptoare statice, elemente neutre pe suport, închise sau deschise, grătare electrice netede sau striate cromate cu suport, grătare electrice 1/2 netede și 1/2 striate simple sau duble, mașini de gătit electrice cu plite rotunde sau pătrate și cuptor cu convecție, mașini de gătit electrice cu plite rotunde sau pătrate și cuptor static, friteuze electrice 2×17 L pe suport, marmite electrice sau pe gaz diverse. 

De ce merită să alegi echipamente profesionale din linii gastronomice pentru bucătării comerciale?

Există mai multe motive pentru care merită să alegi echipamente profesionale din liniile gastronomice pentru bucătării comerciale:

  • Durabilitate. Echipamentele profesionale sunt construite pentru a rezista la uzura rezultată din folosirea intensivă existentă într-o bucătărie comercială. Acestea sunt fabricate din materiale de calitate superioară și sunt anume proiectate în acest sens.
  • Performanță. Echipamentele profesionale au calități superioare comparativ cu cele din categoria echipamentelor destinate uzului casnic. Acestea sunt concepute să facă față volumelor mari de gătit și să livreze rezultate constante.
  • Eficiență. Echipamentele profesionale sunt proiectate pentru a fi eficiente inclusiv în domeniul utilizării energiei electrice, reducându-se costurile de operare pe termen lung.
  • Siguranță în exploatare. Echipamentele profesionale sunt dotate cu funcții de siguranță suplimentare, precum ar fi sistemele de oprire de urgență și sistemele de protecție la supraîncălzire.
  • Flexibilitate. Echipamentele profesionale oferă o gamă largă de opțiuni și caracteristici, oferind flexibilitate în alegerea produselor potrivite pentru nevoile tale specifice.
  • Conformitate. Echipamentele profesionale sunt proiectate pentru a fi conforme cu toate reglementările legale de siguranță și sănătate publică.

Pe TC Romania Crown Cool poți găsi, după cum se vede, o mulțime de echipamente gastronomice profesionale pentru industria HoReCa. Periodic, unele dintre acestea au prețuri promoționale, așa încât este o idee bună ca să intri frecvent pe site-ul tcromania.com.

Pentru detalii poți lua legătura cu un consultant al companiei și cere ofertă de preț personalizată pentru produsele modulare care te interesează sau chiar pentru o linie completă pentru bucătăria unității tale de alimentație publică.

Date de contact TC Romania Crown Cool:

Crown Cool SRL – România – str Topliţa, nr. 155, Miercurea Ciuc, jud. Harghita

  • mobil: (+40) 726 308 900;
  • fax: (+40) 266 315 068;
  • www.tcromania.com;
  • e-mail: sales@tcromania.com.

Cele mai citite articole

Ultimele Articole

Sfaturi pentru protejarea lemnului folosit la exterior

Lemnul este un material natural rezistent și durabil, adesea preferat pentru construcția structurilor utilizate...

Alegerea Cărucioarelor de Curățenie Potrivite pentru Hoteluri

În industria hotelieră, primul aspect pe care îl observă oaspeții este curățenia și igiena....

Pauza în relație, motiv de anxietate?

În lumea modernă, relațiile de cuplu sunt supuse unei varietăți de presiuni și provocări,...

Pentru ce situații aparatul dentar Spark este foarte eficient

În ultimele decenii, dezvoltarea tehnologiei în domeniul ortodonției a dus la apariția unor opțiuni...

Articole Asemanatoare

Sfaturi pentru protejarea lemnului folosit la exterior

Lemnul este un material natural rezistent și durabil, adesea preferat pentru construcția structurilor utilizate...

Alegerea Cărucioarelor de Curățenie Potrivite pentru Hoteluri

În industria hotelieră, primul aspect pe care îl observă oaspeții este curățenia și igiena....

Pauza în relație, motiv de anxietate?

În lumea modernă, relațiile de cuplu sunt supuse unei varietăți de presiuni și provocări,...