AcasăDiverseIustin Paraschiv: "Extindem suprafața cultivată în regim BIO la peste 2000 de...

Iustin Paraschiv: „Extindem suprafața cultivată în regim BIO la peste 2000 de ha și ne propunem o creștere în 2024”

Publicat pe

Iustin Paraschiv: „Extindem suprafața cultivată în regim BIO la peste 2000 de ha și ne propunem o creștere în 2024”

Iustin Paraschiv, liderul companiei Carmistin, recent a dezvăluit că firma sa lucrează pe o suprafață de peste 2000 de hectare în regim BIO și își dorește să-și lărgească operațiunile în acest domeniu în 2024 – „Vrem să extindem la 8000 ha, iar peste 30% să fie BIO„.

În declarația sa recentă, Paraschiv a subliniat angajamentul ferm al companiei pentru agricultura ecologică și prietenoasă cu mediul. Trecerea la producția în regim BIO își propune să ofere consumatorilor produse de calitate superioară, cultivate fără pesticide și îngrășăminte chimice.

Cu o vastă experiență în industria agricolă și o rețea largă de parteneri, Iustin Paraschiv este determinat să consolideze și să extindă activitățile companiei sale în agricultura BIO în 2024. Planurile de expansiune includ creșterea suprafeței cultivate în regim BIO și diversificarea culturilor pentru a satisface cerințele pieței în continuă schimbare.

Carmistin, dedicat sănătății clienților

Într-o eră în care calitatea alimentelor și sănătatea sunt din ce în ce mai importante, Carmistin își asumă angajamentul ferm de a furniza produse de înaltă calitate care să promoveze sănătatea și bunăstarea clienților săi. Compania își fundamentează întreaga activitate pe principiul respectului față de sănătatea și necesitățile clienților săi.

De la selecția riguroasă a materiilor prime până la procesele de producție și distribuție, fiecare etapă este monitorizată și controlată pentru a asigura calitatea superioară a produselor. Transparența și responsabilitatea sunt valori de bază pentru Carmistin. 

Compania se angajează să ofere informații clare și complete despre produsele sale, inclusiv despre procesele de producție și ingredientele utilizate. În plus, își asumă responsabilitatea pentru impactul său asupra mediului și comunităților locale, adoptând practici durabile și sprijinind inițiative care contribuie la îmbunătățirea calității vieții.

Cu un puternic angajament față de calitate, transparență și inovație, Carmistin este o alegere de încredere pentru cei care doresc să-și protejeze sănătatea și să se bucure de alimente de cea mai înaltă calitate. Prin respectul față de sănătatea clienților săi, compania demonstrează că sănătatea este întotdeauna prioritară.

Circuitul complet al hranei

Organizația Carmistin își asumă un angajament ferm față de agricultură și furaje, conștientă de importanța acestora în asigurarea unor produse alimentare de înaltă calitate și durabile. Cu o abordare care se concentrează pe circuitul complet al hranei, așa cum a afirmat de multe ori președintele Iustin Paraschiv, grupul este activ implicat în agricultură, luând în considerare atât specificul local, cât și responsabilitatea față de mediul înconjurător.

Cele mai citite articole

Plecând de la principiul că „Totul începe de la agricultură„, Carmistin a decis să investească în crearea unui circuit al hranei, implicându-se direct în activități agricole pe terenurile pe care le deține. Această abordare duce la o producție agricolă de calitate, reflectată în terenurile întotdeauna roditoare.

Terenurile arabile deținute de Organizația Carmistin însumează 8000 de hectare, predominant localizate în Diculești, județul Vâlcea și Baba Ana, județul Prahova. Amplasarea strategică în sudul României, împreună cu solurile de cea mai bună calitate, permit cultivarea unei game variate de culturi, incluzând grâu, porumb, rapiță și lucernă.

Carmistin cultivă atât cereale de consum, folosite în hrana animalelor în mixul de furaje, cât și loturi semincere păioase. Culturile de consum sunt integral utilizate intern, asigurând necesarul pentru producția internă. În același timp, culturile de pe loturile semincere sunt destinate recoltării de semințe, care, după acoperirea necesarului intern, sunt vândute altor companii agricole pentru înființarea de culturi agricole.

Totul pentru Hrană: Misiunea Carmistin de a Oferi Produse de Calitate

Carmistin este o organizație dedicată sănătății și satisfacției clienților săi prin intermediul produselor alimentare de înaltă calitate, așa cum afirmă fondatorul Iustin Paraschiv ori de câte ori are ocazia. Prin atenția acordată produselor și clienților, Carmistin și companiile sale partenere se străduiesc să ofere produse fără cusur, satisfăcând nevoile zilnice ale consumatorilor.

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria agroalimentară românească, Carmistin a devenit un nume de renume pe piață, demonstrând o atenție deosebită față de calitatea produselor și relația cu clienții și își asumă responsabilitatea de a asigura că produsele sale provin dintr-un mediu responsabil, iar companiile din cadrul organizației lucrează independent, dar cu o misiune comună: „totul pentru hrană„.

Prin integrarea a 90% din lanțul de producție agrozootehnic, Carmistin se remarcă drept unul dintre puținele holdinguri din România care gestionează în mare parte întregul proces de producție, asigurând controlul deplin asupra calității și originii produselor.

Organizația Carmistin este structurată în cinci divizii de producție principale: pui, porc, agricultură și producția de furaje, vită și energie verde. Prin orientarea constantă spre produse calitative și tehnologii inovative, Carmistin investește în mod consecvent în active și capital uman pentru a menține standardele ridicate.

Cu o rețea de distribuție și vânzare acoperind întreaga țară, Carmistin se concentrează pe satisfacerea nevoilor clienților din toate regiunile, în timp ce operațiunile sale de birouri și producție sunt concentrate în sudul României, pentru eficiență operațională.

Carmistin – 2000 ha teren cultivat în regim BIO

Organizația Carmistin gestionează cu grijă resursele sale agricole, cultivând un total de 8000 de hectare de teren, din care 2000 de hectare sunt dedicate cultivării în regim BIO. Această investiție semnificativă în agricultura organică subliniază angajamentul companiei față de producția sustenabilă și respectul față de mediul înconjurător. Prin gestionarea responsabilă a acestor terenuri și promovarea practicilor agricole ecologice, Carmistin demonstrează dedicarea către calitatea și durabilitatea produselor.

Cele mai citite articole

Ultimele Articole

Accesorii stilate pentru o femeie elegantă

În lumea modei, accesorizarea reprezintă o artă subtilă, prin care o femeie își poate...

3 idei inedite de mărturii de nuntă

Planificarea unei nunți poate fi o provocare, mai ales când vine vorba de găsirea...

Coduri pentru gta v

Introducere la Coduri in GTA V Grand Theft Auto V (GTA V) este unul dintre...

7 dotări pe care trebuie să le ai în vedere atunci când închiriezi o cameră de hotel

Când îți planifici o călătorie, fie că este vorba de vacanță sau de afaceri,...

Articole Asemanatoare

Accesorii stilate pentru o femeie elegantă

În lumea modei, accesorizarea reprezintă o artă subtilă, prin care o femeie își poate...

3 idei inedite de mărturii de nuntă

Planificarea unei nunți poate fi o provocare, mai ales când vine vorba de găsirea...

Coduri pentru gta v

Introducere la Coduri in GTA V Grand Theft Auto V (GTA V) este unul dintre...