AcasăUncategorizedCat costa sa schimbi ecranul la telefon

Cat costa sa schimbi ecranul la telefon

Publicat pe

Cat costa sa schimbi ecranul la telefon

Introducere

Schimbarea ecranului la un telefon poate fi o provocare dificila si consumatoare de timp. Unii proprietari de telefoane opteaza sa isi efectueze schimbarea pe cont propriu, in timp ce altii ii lasă pe cei specializati sa isi faca treaba. Indiferent de optiune, schimbarea ecranului poate fi costisitoare. In prezent, costurile pot varia in functie de modelul telefonului, precum si de calitatea ecranului pe care urmeaza sa fie instalat. Acest articol va examina costurile schimbarii ecranului la telefon si modalitatile de a economisi bani pe masura ce se efectueaza schimbarea.

Variatia costurilor

Costurile schimbarii ecranului la un telefon pot varia in functie de modelul telefonului, precum si de calitatea ecranului pe care urmeaza sa fie instalat. De exemplu, atunci cand un proprietar de telefon isi schimba ecranul la un model de baza, cum ar fi iPhone 6, acesta ar putea sa plateasca in jur de 50-100 de dolari pentru schimbarea ecranului. Cu toate acestea, schimbarea ecranului la un model mai sus poate costa in jur de 300-400 de dolari. Acestea sunt doar cateva exemple si costurile pot varia in functie de model si de furnizorul de service pe care il optezi.

Cum sa economisesti bani

In cazul in care optezi sa iti schimbi singur ecranul, sunt cateva metode prin care poti sa economisesti bani. Primul lucru pe care ar trebui sa il faci este sa faci cercetari inainte de a cumpara piese. Exista multe locuri online unde poti cumpara piese si kituri la preturi reduse. De asemenea, vei dori sa te concentrezi pe calitatea piesei pe care o cumperi si sa nu iei in considerare piese ieftine care sunt de calitate inferioara si nu vor dura mult. De asemenea, vei dori sa optezi pentru kituri de inlocuire complete sau sa cumperi piese suplimentare pentru a evita orice inconveniente.

Warranty and Insurance

Cele mai citite articole

Unii furnizori ofera garantie si asigurare atunci cand schimbi ecranul unui telefon, ceea ce poate fi un mod excelent de a economisi bani. Garantia asigura ca, in cazul in care ceva nu merge bine cu ecranul, acesta va fi inlocuit sau reparat gratuit. De asemenea, asigurarea va acoperi costul oricarui alt lucru care ar putea fi necesar pentru a schimba ecranul, cum ar fi alte piese sau manopera. Aceste optiuni pot fi utile atunci cand ai un model mai vechi sau mai scump.

Reparatii la domiciliu

Din ce in ce mai multi furnizori ofera optiunea de reparatii la domiciliu. Acest lucru poate fi foarte convenabil pentru proprietarii de telefoane, deoarece nu trebuie sa se deplaseze sau sa astepte. De obicei, acest gen de serviciu presupune ca un tehnician experimentat sa plece la locul de munca pentru a schimba ecranul. De asemenea, proprietarul poate sa discute in prealabil cu tehnicianul despre optiunile de piese si preturi si sa descopere care este cea mai buna solutie pentru el. Acest tip de servire poate costa intre 80 si 350 de dolari, in functie de modelul si de furnizor.

Concluzie

In cele din urma, schimbarea ecranului la un telefon poate fi o provocare consumatoare de timp si costisitoare. Costurile schimbarii ecranului la un telefon pot varia in functie de modelul telefonului si de calitatea ecranului care urmeaza sa fie instalat. Oamenii pot sa economiseasca bani prin cercetare inainte de a cumpara piese si prin optiunea garantiei si asigurarii. De asemenea, furnizorii ofera adesea optiunea de a repara telefonul acasa, care poate fi o optiune convenabila. Acest articol a examinat costurile schimbarii ecranului la telefon si modalitatile de a economisi bani pe masura ce se efectueaza schimbarea.

Cele mai citite articole

Ultimele Articole

Accesorii stilate pentru o femeie elegantă

În lumea modei, accesorizarea reprezintă o artă subtilă, prin care o femeie își poate...

3 idei inedite de mărturii de nuntă

Planificarea unei nunți poate fi o provocare, mai ales când vine vorba de găsirea...

Coduri pentru gta v

Introducere la Coduri in GTA V Grand Theft Auto V (GTA V) este unul dintre...

7 dotări pe care trebuie să le ai în vedere atunci când închiriezi o cameră de hotel

Când îți planifici o călătorie, fie că este vorba de vacanță sau de afaceri,...

Articole Asemanatoare

Accesorii stilate pentru o femeie elegantă

În lumea modei, accesorizarea reprezintă o artă subtilă, prin care o femeie își poate...

3 idei inedite de mărturii de nuntă

Planificarea unei nunți poate fi o provocare, mai ales când vine vorba de găsirea...

Coduri pentru gta v

Introducere la Coduri in GTA V Grand Theft Auto V (GTA V) este unul dintre...