In ziua de astazi, obtinerea unui zambet frumos nu mai este o misiune imposibila, dar mentinerea lui pentru o perioada lunga de timp se poate dovedi dificila pentru unii oameni. Tratamentul cu fatete dentare este ideal pentru cei care vor sa scape de toate imperfectiunile de pe dinti, incat sa devina cea mai buna versiune a lor.
Zambetul este primul lucru pe care-l observa cineva atunci cand intalneste o persoana noua, asa ca pentru a face o impresie buna, aspectul lui este deosebit de important. De aceea, problemele dintilor trebuie remediate in timp util.
1. Este un proces rapid, iar rezultatele vor rezista in timp
Multor pacienti le este teama ca vor fi nevoiti sa faca numeroase vizite la cabinetul stomatologic pana ce vor reusi sa obtina rezultatul pe care si-l doresc. Tratamentul cu fatete dentare se va putea finaliza la doar cateva saptamani de la inceperea lui, asa ca nu e vorba de o perioada lunga de asteptare, iar rezultatul va fi unul de durata.
2. Va imbunatati in mod considerabil aspectul dintilor
Cele mai citite articole
Exista mai multe cauze care pot duce la ingalbenirea dintilor: mostenirea genetica, inaintarea in varsta, alimentatia necorespunzatoare, fumatul, bauturile si chiar si diverse medicamente. Cei care vor sa-si schimbe stilul de viata si sa porneasca de la zero, cu un zambet cat mai curat, o vor putea face apeland la tratamentul cu fatete dentare.
3. Pot rezolva unele probleme de natura stomatologica
Tratamentul cu fatete dentare nu se efectueaza doar din motive cosmetice, ci si pentru ca are potentialul de a rezolva unele probleme cu care se confrunta oamenii. Fatetele dentare vor ascunde dintii ciobiti sau sparti si vor ajuta si la acoperirea golurilor dintre ei. Avand o culoare apropiata de cea a dintilor naturali, nimeni nu va observa existenta fatetelor.
In concluzie, persoanele care nu s-au hotarat inca in privinta tratamentului cu fatete dentare, au la dispozitie multe motive ce le pot ajuta sa aleaga, de la beneficiile de natura estetica, la cele de functionalitate si o perioada minima de asteptare a rezultatelor.